Dyk i Danmark og andre eksotiske steder

Dyk i Danmark og andre eksotiske steder

I vores arbejde som naturfotografer har vi dykket mange forskellige steder - både herhjemme i Danmark og ude i verden. Vi har dykket i danske vandløb og søer og i havet med ålegræsenge og boblekoraller - faktisk er Kattegat det eneste sted i Europa, hvor der er aktive boblekoraller.

Vi har dykket i arktiske egne med dyk i Ikka fjorden i Grønland under 1 m. is og i den berømte Silfra sprække på Island der adskiller den europæiske og den amerikanske kontinental plade. Vi har dykket i de flotteste tangskove på Færøerne og på farverige tropiske koralrev, der myldrer med fisk og andre sjove skabninger.

hav web

 

I foredraget fortælles om hvordan det er at arbejde som undervandsfotograf og hvordan en film bliver til fra ide til færdig film. Vi viser optagelser fra hjemlige farvande og snakker om havets miljø tilstand og samtidig vises filmklip fra forskellige produktioner og der fortælles sjove historier om noget af det forunderlige liv, der er i havet og om at arbejde som undervandsfotografer under krævende forhold.

Foredraget kan også indeholde kursus elementer med tip & tricks om hvordan man laver en god filmisk fortælling og praktisk hands on om hvordan man kommer i mål med en flot film.